Få 5% bonus, når i booker ophold hos feriehuse Søndervig

Som Coop-medlem har du mulighed for at optjene bonus på feriehusophold hos Feriehuse Søndervig. Lej et af de nyopførte feriehuse ved Vesterhavet - og nyd en skøn ferie fyldt med frisk luft, gåture ved stranden og naturoplevelser lige uden for døren. Alt imens du optjener 5% bonus til din Coop-medlemskonto.

Luk

Praktisk information:

 • Hvad er med i prisen

  Rådighed over feriehuset og dets udstyr i lejeperioden. Der kan forekomme variation i møblering af feriehusene, og enkelte feriehuse kan have udstyr ud over det, der er angivet i salgsmaterialer.

  Der er trådløst internet i alle feriehuse.

  Når jeres ophold er slut, kan I vælge selv at gøre feriehuset rent eller købe slutrengøring. Se priserne her.

  Vi glæder os til at se jer.

 • Sådan booker I

  I kan finde inspiration til gode tilbud på www.feriehusesondervig.dk, men alle aktuelle priser og ophold finder I i vores online booking, hvor det også er nemt at booke. I er også velkomne til at ringe til os på telefon +45 8830 6500.

  Find priser, og book her

 • Sådan får du din bonus

  Oplys kampagnekoden COOP og dit medlemsnummer. Hvis du booker online, skal du indtaste kampagnekoden COOP i feltet til kampagnekode og dit medlemsnummer i feltet til bemærkning.

 • Det med småt

  Betingelser for Coop medlemstilbud

  Du får 5% bonus pr. feriehus. Din bonus overføres medio måneden, efter dit ophold er afholdt. For at få din bonus skal du oplyse kampagnekoden COOP og dit medlemsnummer.

  Du kan ikke opnå fordelen med tilbagevirkende kraft i form af allerede bestilte/afviklede ophold.

  Tilbud om 5% bonus pr. booking gælder for nybookinger af ophold med ankomst i 2021. Kampagnekoden COOP og dit medlemsnummer skal oplyses ved booking. Der er maks. 5% bonus pr. feriehus. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre kampagnetilbud fra Feriehuse Søndervig.

  Der tages forbehold for prisændringer.

Betingelser for Coop medlemstilbud

Sådan får du bonus

Oplys kampagnekoden COOP og dit medlemsnummer. Hvis du booker online, skal du indtaste kampagnekoden COOP i feltet til kampagnekode og dit medlemsnummer i feltet til bemærkning. Book dit ophold på www.feriehusesondervig.dk, eller ring på telefon +45 8830 6500.

Bonus overføres

Du får 5% bonus pr. feriehus. Din bonus overføres medio måneden efter dit ophold er afholdt og kan ses på din Coop-medlemskonto. For at få din bonus skal du oplyse kampagnekoden COOP og dit medlemsnummer.

Gælder kun ved nybookinger

Du kan ikke opnå fordelen med tilbagevirkende kraft i form af allerede bestilte/afviklede ophold.

Tilbud om 5% bonus pr. booking gælder for nybookinger af ophold med ankomst i 2021. Kampagnekoden COOP og dit medlemsnummer skal oplyses ved booking. Der er maks. 5% bonus pr. feriehus.

Tilbud kan ikke kombineres

Tilbuddet kan ikke kombineres med andre kampagnetilbud fra Feriehuse Søndervig.

Vælg det rigtige feriehus

Alle feriehusene er lyse og velindrettede og har overdækkede terrasser. Feriehusene varierer i størrelse.

Vælg det feriehus, der passer bedst til lige præcis jeres familie.

Se feriehuse

Tæt på havet – tæt på oplevelser

Når I er på ferie i Søndervig, har I gode muligheder for at tage del i Vesterhavets mange skønne oplevelser. Mærk historiens vingesus i bunkerne i Houvig, tag på ravsafari eller en tur langs stranden på hesteryg. I kan naturligvis også bare nyde det rene badevand og den dejlige strand.

Udforsk Vesterhavet