Om Feriehuse Søndervig

Bag Feriehuse Søndervig står Parken Sport & Entertainment, der er markedsleder i sports- og underholdningsbranchen og ejer Lalandia. Vi har stor erfaring med at opføre og udleje feriehuse i høj kvalitet og skabe skønne familieferier.

Tak fordi I vælger Feriehuse Søndervig
Glæd jer til en helt unik ferie ved vestkysten i et af vores mange moderne feriehuse. Her får hele familien en ferie fyldt med oplevelser.

30 års erfaring med dejlige ferieminder
I mere end 30 år har Lalandia udlejet feriehuse og været et sted, hvor børnefamilier kan slappe af og nyde tiden til bare at være sammen. Det er en erfaring vi tager med os til Søndervig, hvor vi samarbejder med Familien Hansen, der ejer Meny i Søndervig.

Flere feriehuse på vej
Vores feriehuse er indrettet med tanke på de familier, der kommer til at holde ferie i dem. Vi har lyttet til mere end en mio. tilbagemeldinger fra gæster i Lalandia og rådført os med førende eksperter på området. Resultatet er fra moderne feriehuse i god kvalitet. Vi er stadig i gang med at opføre feriehuse, og derfor vil der kunne forekomme støjgener i nogle områder. Alle feriehuse i Søndervig har fået ejere, men henvend jer gerne til Nybolig i Ringkøbing på mail: 6950@nybolig.dk eller tlf.: 9732 4344 ved interesse i at købe et feriehus.

Badehoteller i fremtiden
Fremtidsplanerne indebærer at opføre badehoteller med op til 200 værelser/ferielejligheder. Ligesom det er tilfældet med vores feriehuse, vil badehotellerne også være indrettet med tanke på de familier, der skal holde ferie i dem – og et godt udgangspunkt for fantastiske ferieoplevelser ved vestkysten.

Lalandia i Søndervig åbner i 2022
I 2022 vil vi åbne feriecentret Lalandia i Søndervig. Her kan gæsterne nyde varmen i det tropiske vandland, gå på opdagelse i de mange andre aktiviteter for hele familien og nyde en god middag eller en kop kaffe på feriecentrets restaurant eller café. Feriecentret bliver tilpasset den vestjyske natur med klitter og smukt terræn.

Vi glæder os til at byde velkommen i Søndervig
Vi ser frem til at blive en del af – og bidrage til – det spirende lokalsamfund i Søndervig. I kan allerede nu booke en ferie i et af vores dejlige feriehuse, hvor vi glæder os til at byde jer velkommen.