Holmsland Klit Golf – en unik golfbane i Søndervig

Tæt ved sommerhusområdet finder I Holmsland Klit Golf, der er omgivet af den smukke, rå vestjyske natur. Gå en runde sammen med familien på golfklubbens Par 3-bane, eller 9 eller 18 huller på den store bane. Uanset jeres erfaring er her fantastiske muligheder for dejlige timer på golfbanen.

Holmsland Klit Golf

Natur på banen

Naturlige søer og vandløb er en del af den naturskønne golfbane, som har den stærke vestenvind som fast følgesvend. Her kan I nyde at spille golf i unikke grønne omgivelser.

Lær at spille golf

Tag et golfkørekort hos Holmsland Klit Golf – og lær det spændende spil at kende fra bunden. Kontakt klubben for mere information om tilbuddet.

Restaurant

Stil sulten efter turen på golfbanen i klubbens indbydende restaurant. Vælg en let sandwich, en solid golfburger eller noget helt tredje. Menukortet har et bredt udvalg af retter, og naturligvis også kaffe og kage.

Se menukort

Spil golf i Søndervig

Meget mere end golf
En tur på golfbanen handler om meget mere end golf – når I besøger Holmsland Klit Golf får I en unik naturoplevelse, udfordringer og gode grin med familien. Så hvorfor ikke nyde et par dejlige timer på golfbanen i Søndervig, der ligger et stenkast fra jeres feriehus?

Søer, vandløb og vind
Begiv jer rundt på banen, hvor naturlige søer og vandløb er en del af udtrykket, og sammen med den friske vestenvind gør det banen både interessant og en smule uforudsigelig. Hvis I er nye på golfbanen og gerne vil have indføring i spillet, kan I kontakte klubben for at tage et golfkørekort.

En hyggestund efter spillet
Det er oplagt at sætte jer godt til rette i golfklubbens restaurant efter en dejlig tur på golfbanen med masser af frisk luft. Her kan I vælge fra det store udvalg på menukortet, der både indeholder retter til den store og lille sult – og selvfølgelig den søde tand.