Oplev Søndervig

Gå på opdagelse i Søndervig med familien. Besøg de charmerende butikker, smag de lokale specialiteter og giv jer tid til at blive overraskede undervejs. Den stemningsfulde badeby har meget at byde på.

Søndervig

Smag på Søndervig

Det bugner af skønne, lokale råvarer som friskfangede fisk, vesterhavsost, blåbær, hyben, havtorn og meget mere i Søndervig. Lav selv mad i feriehuset eller lad jer forkæle på restauranterne i Søndervig, hvor I både finder familievenlige spisesteder og restauranter med skønne gourmetretter på menukortet.

Vestkystens flotteste supermarked

Byens store Meny-supermarked har egen delikatesse, fiske- og slagterafdeling. Her er også en velassorteret bagerafdeling, en vinafdeling med eksklusive vine fra hele verden – og selvfølgelig også en isbar, hvis den søde tand melder sig efter indkøbene.

Stemningsfuld shopping

Søndervig har et bredt udvalg af butikker. Her er noget at se på, uanset om I er på udkig efter en unik souvenir, en sommerkjole eller måske nogle lækre lokale lækkerier, der skal med hjem i kufferten.

Stemningsfulde Søndervig

Meget mere end en badeby
Den hyggelige badeby, der har været et populært udflugtsmål helt tilbage fra 1800-tallet, byder på meget mere end strand og vand. Byen emmer af stemning og atmosfære, uanset hvor I bevæger jer hen.

Byens butikker
Er I er på udkig efter brugskunst, tøj, sko eller noget helt tredje, finder I et stort udvalg i Søndervig. Søndervig er en afslappet ferieby, hvor I roligt kan sænke skuldrene og tage jer god tid til at gå på opdagelse i de forskellige butikker. Som noget særligt, har mange butikker åbent om søndagen – også om vinteren, så her er altid mulighed for at gøre et godt fund.

Loppemarked
På byens bagagerumsmarked vrimler det med unikke fund. Undervejs rundt på markedet kan I få en hyggelig snak med de handlende, og måske få historien bag lige præcis den ting, I har udset jer. I kan gå på jagt blandt skønne retro-fund og vintagesager fra påske til og med efterårsferien.

Lokale råvarer
Benyt jer af muligheden for at få skøn, friskfanget fisk til frokost eller aftensmaden i feriehuset. Husk også at smage den populære vesterhavsost, der smelter på tungen. Andre skønne lokale råvarer er blåbær, hyben og havtorn, som sætter prikken over i’et, når I laver mad i feriehuset. I kan også vælge at blive forkælet af de dygtige kokke på restauranterne i Søndervig.