Aktiviteter omkring Søndervig

Giv jer selv tid til at opleve aktiviteterne i Søndervig. Der venter jer masser af dejlige aktiviteter, som ikke kræver en længere køretur – så tag af sted og udforsk lokalområdet med familien. Der er garanti for både unikke og uventede oplevelser.

Aktiviteter ved Søndervig

Vandski for alle

Få en helt særlig ferieoplevelse – prøv at stå på vandski. Besøg Kabelpark® i Hvide Sande, og stift bekendtskab med den superseje sport. Alle der er fyldt otte år kan være med.

  • Fuld gas og fri leg i 10 meters højde

Fuld gas og fri leg i 10 meters højde

Har I nogensinde leget helt oppe i trækronerne? Rutsjet ned i fuld fart? Løbet fra træ til træ i sjove hængebroer? Prøv det i WOW PARK Skjern, som er fyldt med leg og spænding i højden!

Dyp et lys

Er der noget hyggeligere end at fordybe sig i at lave sit eget lys? Hos Klosterdesign i Ringkøbing kan I lave jeres helt egne lys, og vælge mellem mere end 30 forskellige farver og mange størrelser.

Loppemarked

Tag på skattejagt på det lokale bagagerumsmarked i Søndervig og gør et fund sammen med familien. Glæd jer til at finde helt særlige souvenirs og til gode snakke med de handlende.

Aktiviteter Søndervig

Aktiviteter for hele familien
Der kan være stor forskel på hvad medlemmerne af familien gerne vil opleve. Heldigvis er der en bred vifte af aktiviteter i Søndervig, der tiltaler både store og små. Her finder I aktiviteter så forskellige som at lave et smukt lys – til at suse af sted på vandski.

Gå på vandet – næsten
Når I står på vandski i Kabelpark® i Hvide Sande, føles det næsten som at gå på vandet. Med et fast tag i håndtaget til det kabel, der trækker jer af sted ud over vandet, kan I nyde turen, der også er fra nybegyndere helt ned til otte år. I vælger selv, om I vil booke en tid på introholdene om formiddagen, eller bare kigge forbi i åbningstiden og bestille tid. I kan slutte strabadserne på vandet af med en frokost i burgerkøkkenet eller en styrkende kop kaffe i espressobaren.

Stor lege- og forlystelsespark i skoven
Oplev et eventyrligt skovunivers med trætophytter, rutsjebaner, hængebroer, svævebaner, labyrinter, underjordiske huler og meget mere i WOW PARK Skjern. Hop løs blandt kæmpebolde i et af de store net højt oppe i træerne – eller tag en slynge-battle med mor eller far i kæmpeslyngerne!

Blomster i skjul
De bliver ofte overset, da det smukke Vesterhav løber med al opmærksomheden – men faktisk gemmer der sig de fineste blomster i klitterne nær stranden. Særligt i foråret kan I finde mange flotte blomster som røllike, harekløver og blåhat. De pynter flot i feriehuset i en vase, men I kan også hygge jer med at tørre de indsamlede blomster og sætte dem i rammer, når I kommer hjem. Så har I et helt særligt minde om jeres ferie.

Flyv drage, flyv!
Vestenvinden er perfekt til drageflyvning. Lav jeres egen hjemmelavede drage eller køb et eksemplar i Søndervig, så er I klar til at få luft under vingerne. I august måned afholdes mini-dragefestival i Søndervig, hvor I kan deltage i workshops og designe jeres egne drager. Arrangementet er også for nybegyndere.

Loppemarked og lys
Bagagerumsmarkedet i Søndervig er et tilløbsstykke, fordi her altid gemmer sig fantastiske fund i de mange stande. Her kan I få historien bag den særlige skat, som I ikke kan gå hjem uden, og der er et væld af ting og sager at kigge på. Det er der også hos Kloster Design i Ringkøbing, hvor I blandt andet kan fordybe jer i at dyppe lys – og vælge mellem et utal af farver og størrelser.