Golfferie i naturskønne omgivelser i Søndervig

Tag på golfferie i Søndervig og glæd jer til uforglemmelige oplevelser. Bo i et skønt, nyopført sommerhus nær det vidunderlige Vesterhav med Holmsland Klit Golf som nabo og få rabat på Greenfee. I golfbanens restaurant kan I nyde et lækkert måltid med udsigt til klitterne og golfbanen.

Praktisk information:

Luk

Praktisk information:

 • Greenfee

  Som boende gæst hos Feriehuse Søndervig får I rabat på Greenfee til Holmsland Klit Golf.

  Greenfee
  Normalpris: 350 kr.
  Gæstepris: 290 kr.

  Greenfee med rabat købes i vores Servicecenter.

 • Det med småt

  Greenfee-tilbuddet med rabat gælder kun boende gæster hos Feriehuse Søndervig og købes i tilhørende Servicecenter. For at kunne benytte sig af tilbuddet, skal der således fremvises et gyldigt lejebevis for den pågældende opholdsperiode.

Golfferie ved Vesterhavet

Nyd en unik golfweekend fredag-søndag
f.eks. sommerhus til 4 personer

Fra kun
1.069 kr.
Book

Den perfekte golfferie

 • Nyopførte og lækre sommerhuse er I sikret den perfekte base for en fantastisk golfferie

Nymoderne sommerhuse

Med vores nyopførte og lækre sommerhuse er I sikret den perfekte base for en fantastisk golfferie. På de dejlige terrasser kan I slappe af imellem jeres golfspil - husene ligger nemlig kun fem minutters gang fra golfbanen.

Se feriehusene

 • Nær det vidunderlige Vesterhav ligger Holmsland Klit Golf

Naturskøn golfbane

Nær det vidunderlige Vesterhav ligger Holmsland Klit Golf. Her kan I se frem til udfordrende huller, hvor naturlige søer og vandløb er en del af den naturskønne bane. Mon I kan forbedre jeres handicap?

 • Nyd masser af golf i fantastiske omgivelser og spar penge

Greenfee med rabat

Nyd masser af golf i fantastiske omgivelser og spar penge. Når I bor i et af vores feriehuse, får I Greenfee-rabat på den skønne bane hos Holmsland Klit Golf.

Normalpris: 350,-
Gæstepris: 290,-

 • På golfbanens restaurant kan I opleve et dejligt udvalg af retter fra det danske køkken

Restaurant Holmsland Klit Golf

På golfbanens restaurant kan I opleve et dejligt udvalg af retter fra det danske køkken, som med garanti vil forkæle jeres sanser. Nyd f.eks. et dejligt stjerneskud med lækre, pandestegte rødspættefileter eller en saftig bøfsandwich.

Se menukort

Unikke golfoplevelser i skønne Søndervig

Perfekte rammer for golfferie
Nyopførte sommerhuse, unik, udfordrende og naturskøn golfbane i gåafstand og en udsøgt restaurant på golfbanen med lækre retter for enhver. Med en golfferie i Søndervig får I de perfekte rammer til udelukkende at koncentrere jer om det vigtigste – nemlig at spille golf.

Bane for alle golfspillere
Sværhedsgraden på banen vil tiltale både begyndere og mere erfarne spillere. Den rå Vesterhavs natur giver jer en unik og spændende oplevelse til turen rundt på banen, som I aldrig vil glemme.

Mange golfmuligheder
Uanset jeres erfaring er her fantastiske muligheder for dejlige timer på golfbanen. Gå en runde på Par 3-banen eller udfordre jer selv og jeres handicap med en 9 eller 18-huls runde på den store bane.

Få rabat og spil løs
Ønsker I at prøve kræfter med golf i Vesterhavets rå natur hos Holmsland Klit Golf, og se om I kan få den ind på greenen igen og igen – er et ophold hos os oplagt. Som boende gæst får I nemlig Greenfee-rabat hos dem, og så ligger banen kun fem minutters gang fra jeres feriehus.

Så pak køllerne og glæd jer til uforglemmelige golfoplevelser!

Golfferie ved Vesterhavet

Nyd en unik golfweekend fredag-søndag
f.eks. sommerhus til 4 personer

Fra kun
1.069 kr.
Book